Chào mừng bạn đến với Cao lãnh 1
Xin Chào Bạn ! Nếu Bạn Là Thành Viên Của Diễn Đàn Cao lanh 1! Xin Bạn Vui Lòng Đăng Nhập , Còn Bạn Là Khách Mới Ghé Thăm Lần Đầu , Xin mời Bạn Ghi Danh Vào Diễn Đàn Để Giao Lưu Nhé !!!
ĐĂNG KÝ LÀM THÀNH VIÊN FORUM


Chào mừng bạn đến với Cao lãnh 1


 
Trang ChínhCalendarGalleryTrợ giúpTìm kiếmThành viênĐăng kýĐăng Nhập
Top posters
ht_damtacpro
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
Admin
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
pe_min
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
cynÚ
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
he0_ù
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
nhhai123
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
vananh_princess_15
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
lubliT
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
Emma_Xynh
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
•Ci ℓσvε ★
Ôn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh EmptyÔn thi tiếng Anh Empty 
Latest topics
» em đi khách sạn gái ngoan xinh đẹp chiều khách
Ôn thi tiếng Anh Emptyby ongchuks 17th December 2014, 8:30 am

» em đi khách sạn gái ngoan xinh đẹp chiều khách
Ôn thi tiếng Anh Emptyby ongchuks 17th December 2014, 8:29 am

» em đi khách sạn gái ngoan xinh đẹp chiều khách
Ôn thi tiếng Anh Emptyby ongchuks 17th December 2014, 8:29 am

» em đi khách sạn gái ngoan xinh đẹp chiều khách
Ôn thi tiếng Anh Emptyby ongchuks 17th December 2014, 8:28 am

» girl xinh tập show hàng và đi khách sạn
Ôn thi tiếng Anh Emptyby ongchuks 17th December 2014, 8:26 am

» em gái dể thương show hàng wc cực đả ..yahoo tranbich.phuong93 nhe !!!
Ôn thi tiếng Anh Emptyby nana993 23rd November 2014, 7:08 am

» Huệ cần kiếm bạn trai
Ôn thi tiếng Anh Emptyby thanhhue91 27th January 2014, 6:30 am

» Teen Show hàng !!!
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 23rd October 2013, 9:28 am

» 8 năm yêu nhau
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 10:43 am

» LIÊN KẾT WEBSITE
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 8:57 am

» Lời chưa nói - Trịnh thăng bình
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 8:45 am

» Vì sao - Khởi My
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 8:43 am

» Mưa rơi lặng thầm -M4U
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 8:42 am

» Khi có em -Huỳnh Anh
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th December 2011, 8:41 am

» hixxx sap phai noi ...Tam Biet..ui bun we diiiiiii..
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 23rd December 2011, 11:58 am

» Su_lovely ^^
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 6th March 2011, 4:32 am

» hjxxxxxxxxxxxxxxxxx...hjxxxxxxxxxxxxxx!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 28th February 2011, 10:38 am

» aNh bƯớc đI
Ôn thi tiếng Anh Emptyby pe_hien 8th February 2011, 11:55 pm

» hay...tam 0n...co thE?...rut kjnH nGhjem...dx d0A
Ôn thi tiếng Anh Emptyby pe_hien 4th February 2011, 2:32 am

» PIC'S Su.........KHO KHAN LEM Up dc do huhuhu
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Emma_Xynh 11th December 2010, 4:49 am

» [MV] Giấc mơ thuở ấy - Trương Khắc Minh ft Misa
Ôn thi tiếng Anh Emptyby Admin 8th December 2010, 11:16 pm


Share
 

 Ôn thi tiếng Anh

Go down 
Tác giảThông điệp
nhhai123
Senior Member
Senior Member
nhhai123

578
Reputation : 1 Join date : 07/04/2010 Đến từ : Đồng Tháp
Job/hobbies : Học sinh
Humor : hok bik có chưa nữa hên xuj há =))

Ôn thi tiếng Anh Empty
Bài gửiTiêu đề: Ôn thi tiếng Anh   Ôn thi tiếng Anh Empty30th April 2010, 11:24 pm

Chọn từ có trọng âm nhấn vào âm tiết ở vị trí khác:

1. A. private
B. belong
C. indeed
D. emit

2. A. property
B. nitrogen
C. surgery
D. furthermore

3. A. solidify
B. miraculous
C. intimacy
D. appropriate

4. A. apprehension
B. preferential
C. conventional
D. calculation

5. A. satisfactory
B. alterative
C. military
D. generously

Chọn đáp án để hoàn thành câu:

6. Lightweight luggage enables you to manage easily even when fully …………..

A. loaded
B. crowded
C. carried
D. packed

7. The car always breaks down because of its old ………….

A. motor
B. machine
C. engine
D. machinery

8. The information is strictly …….. and should not be discussed in public.

A. secret
B. exact
C. believable
D. valuable

9. It was ……… easy for him to learn baseball because he had been a cricket player.

A. purposefully
B. exceedingly
C. relatively
D. normally

10. We were ……….. a mile of our destination when we ran out of petrol.

A. hardly
B. inside
C. only
D. within

11. …….all the hard work they put in, the students got good exam results.

A. As a result of
B. In compared with
C. According to
D. In addition to

12. What a (n) …………….behaviour! He went straight into the line.

A. shame
B. shameful
C. ashamed
D. shameless

13. If you book in advance you will …… certainly have a better table at our restaurant.

A. mostly
B. almost
C. most
D. the most

14. He always complains about my ………………….to cook.

A. ability
B. inability
C. unable
D. able

15. Although ……. satisfied with the contract, the officials hesitatingly agreed to sign it.

A. complete
B. completed
C. completely
D. completion

16. ……… children were injured. They all came back unharmed.

A. Not any of the
B. None of the
C. Not any of
D. None of

17. During the time I started to get chest pains, I ……… tennis a lot.

A. had played
B. have played
C. would play
D. was playing

18. I didnt know exactly how old he was, but he …..about 30 the first time we met.

A. should be
B. should have been
C. must be
D. must have been

19. The building work is still on schedule …………… a problem in digging the foundation.

A. due to
B. despite
C. so as
D. only if

20. …………, he could not lift the trap door.

A. As he was strong
B. Strong as was he
C. As strong he was
D. Strong as he was

21. It is necessary to be careful ……………your career.

A. when choosing
B. when you will choose
C. when you have chosen
D. when you chose

22. Is this the address to ………………you want the package sent?

A. which
B. where
C. whom
D. whose

23. Of the two new secretaries, one is competent and ………….is not.

A. another
B. other
C. the other
D. the second

24. I …………in trouble now if I had listened to you in the first place.

A. wont be
B. wouldnt be
C. am not
D. wouldnt have been

25. The children …………. to the zoo.

A. were enjoyed to take
B. enjoyed being taken
C. were enjoyed to be taken
D. enjoyed taking

Đọc bài văn, chọn đáp án điền vào chỗ trống:

In this age of (26)______telephone networks and electronic mail, it seems that fewer and even fewer people are taking time to sit down and write letters (27)_____friends and relatives. For hundreds of years, letters were the only way to keep (28)_____ people who were any distance away and letter-writing was seen as an important skill for all learned people (29)______ .

Gradually, (30)_____ , the importance of writing letters is decreasing to a point that majority of us have to (31)_____ a special effort to turn out something worthwhile when we apply for a job or make a complaint. In business circles the tendency is for routine communications to become shorter. (32)_____ clients may appreciate a detailed letter, an employee who sends out long letters is often regarded as (33)_____ . Many people prefer the telephone in all circumstances and its speed is essential in many situations but (34)______ have you put the telephone down, dissatisfied with what you have managed to say? I dont think Ill throw my (35)______ away yet.

26. A. progressive
B. advanced
C. highly-developed
D. all are correct

27. A. to
B. from
C. for
D. with

28. A. in step with
B. in contact with
C. on good terms with
D. in favour of

29. A. to be mastered
B. mastering
C. to master
D. mastered

30. A. therefore
B. however
C. in short
D. for example

31. A. make
B. do
C. cause
D. create

32. A. Even though
B. As though
C. Despite
D. However

33. A. unimportant
B. inefficient
C. unusual
D. impossible

34. A. how often
B. how long
C. how much
D. how about

35. A. letter
B. telephone
C. pen
D. effort

Đọc bài văn, chọn đáp án điền vào chỗ trống:

Some people believe that soon schools will no longer be necessary. They say that (36)____ the Internet and other new technologies, (37)____ no longer any need for school buildings, formal classes, or teachers. Perhaps this will be true one day, but this is hard to (38)_____ a world without schools. In fact, we need to look at how we can use new technology to make schools better, not (39)_______ them. We should invent a new kind of school that is (40)_____ to libraries, museums, science centers, laboratories, and even companies. (41)____ could give talks on video or over the Internet. TV networks and local stations could develop programming about things students are (42)______ studying in school.

Already there are several towns (43)______ this is beginning to happen. Blacksburg, Virginia, is one of them. Here the entire city is linked to the Internet, and learning can (44) _______ at home, at school and in the office. Businesses provide programs for the schools and the schools provide computer labs for people without their own (45)____ at home.

36. A. despite
B. because of
C. though
D. because

37. A. there are
B. they are
C. it is
D. there is

38. A. know
B. realise
C. imagine
D. consider

39. A. to eliminate
B. eliminative
C. eliminator
D. elimination

40. A. limited
B. linked
C. contributed
D. addressed
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
nhhai123
Senior Member
Senior Member
nhhai123

578
Reputation : 1 Join date : 07/04/2010 Đến từ : Đồng Tháp
Job/hobbies : Học sinh
Humor : hok bik có chưa nữa hên xuj há =))

Ôn thi tiếng Anh Empty
Bài gửiTiêu đề: Re: Ôn thi tiếng Anh   Ôn thi tiếng Anh Empty30th April 2010, 11:25 pm

41. A. Policemen
B. Experts
C. Orators
D. Businessmen

42. A. actually
B. rarely
C. intentionally
D. publicly

43. A. which
B. where
C. that
D. Æ

44. A. take time
B. take part in
C. take place
D. take in

45. A. jobs
B. equipment
C. documents
D. computers

Đọc đoạn văn và trả lời câu hỏi:

Long ago prehistoric man began to domesticate a number of wild plants and animals for his own use. This not only provided more abundant food but also allowed more people to live on a smaller plot of ground. We tend to forget that all of our present-day pets, livestock, and food plants were taken from the wild and developed into the forms we know today.

As centuries passed and human cultures evolved and blossomed, humans began to organise their knowledge of nature into the broad field of natural history. One aspect of early natural history concerned the use of plants for drugs and medicine. The early herbalists sometimes overworked their imaginations in this respect. For example, it was widely believed that a plant or part of a plant that resembles an internal organ would cure ailments of that organ, Thus, an extract made from a heart-shaped leaf might be prescribed for a person suffering from heart problems.

Nevertheless, the overall contributions of these early observers provided the rudiments of our present knowledge of drugs and their uses.

46. What does this passage mainly discuss?

A. Cures from plants.
B. The beginning of natural history.
C. Prehistoric man.
D. Early plants and animals.

47. Domestication of plants and animals probably occurred because of ….

A. need for more readily available food
B. lack of wild animals and plants
C. early mans power as a hunter
D. the desire of prehistoric man to be nomadic

48. The word “this” refers to ……….

A. providing food for man
B. mans domestication of plants and animals
C. mans ability to live on a small plot of land
D. the earliest condition of prehistoric man

49. The word “blossomed” is closest in meaning to …..

A. produced flowers
B. changed
C. learned
D. flourished

50. An herbalist is which of the following?

A. A dreamer.
B. An early historian.
C. Someone who uses plants in medicine.
D. A farmer.

51. The phrase “in this respect” refers to ………

A. the development of human culture
B. the development of the field of natural history
C. the use of plants for drugs and medicine
D. the origin of knowledge of nature

52. The word “extract” is closest in meaning to …..

A. design
B. substance
C. flavour
D. ailment

53. Which of the following can be inferred from the passage?

A. The shape of a plant is indicative of its ability to cure ailments of a similarly shaped organ.
B. Early herbalists were unimaginative.
C. The work of early herbalists has nothing to do with present day medicine.
D. There is little relation between a cure for illness and the physical shape of a plant.

54. The word “rudiments” is closest in meaning to …..

A. beginnings
B. history
C. requirements
D. proofs

55. The passage would most likely lead to a more specific discussion in the field of……….

A. zoology
B. biology
C. anatomy
D. astrology

Đọc đoạn văn và trả lời câu hỏi:

Simply being bilingual doesnt qualify someone to interpret. Interpreting is not only a mechanical process of converting one sentence in language A into the same sentence in language B. Rather, its a complex art in which thoughts and idioms that have no obvious counterparts from tongue to tongue _ or words that have several meanings must be quickly transformed in such a way that the message is clearly and accurately expressed to the listener.

At one international conference, an American speaker said, “You cant make a silk purse out of a sows ear”, which meant nothing to the Spanish audience. The interpretation was, “A monkey in a silk dress is still a monkey” _ an idiom the Spanish understood and that expressed the same idea.

There are 2 kinds of interpreters, simultaneous and consecutive. The former, sitting in a separated booth, usually at a large multilingual conference, speaks to listeners wearing headphones, interpreting what a foreign language speaker says _ actually a sentence behind. Consecutive interpreters are the ones most international negotiations use. They are employed for smaller meetings without sound booths and headphones. Consecutive interpretation also requires two-person teams. A foreign speaker says his piece while the interpreter, using a special shorthand, takes notes and during a pause, tells the client what was said.

56. What is the purpose of the passage?

A. To explain the scope of interpreting.
B. To differentiate between simultaneous and consecutive interpreters.
C. To state the qualifications of an interpreter.
D. To point out the importance of an interpreter.

57. The author implies that most people have the opinion that the skill of interpreting is …..

A. simpler than it really is
B. very complex and demanding
C. highly valued and admired
D. based on principles of business

58. The example “You cant make a silk purse out of a sows ear” is used to….

A. show the differences in language A and language B
B. stress the importance of word for word translation
C. emphasize the need for translation of the meaning of what is said
D. point out the difference in attributes of animals in English and Spanish

59. A precondition of being a translator is ……..

A. being a linguist
B. being bilingual
C. being able to use high-tech equipment
D. working well with people

60. Which of the following would a consecutive interpreter be used for?

A. A business transaction between 2 foreign speakers.
B. A large meeting of many nations.
C. A translation of a foreign book.
D. An interpretation of a major literary work.

61. What would a simultaneous interpreter be most in need of?

A. A dictionary or phrase book.
B. Advanced technical style in writing.
C. Headphones and a booth.
D. Shorhand skills and a notepad.

62. What is a difference mentioned between a simultaneous interpreter and a consecutive interpreter?

A. The money they are paid.
B. The size of group with whom they work.
C. Their proficiency in the language.
D. The type of dictionary they use.

63. The word “converting” is closest in meaning to….

A. understanding
B. changing
C. reading
D. concluding

64. The phrase “the former“ refers to……

A. simultaneous interpreters
B. the booth
C. consecutive interpreters
D. the conference

65. The word “rather” is closest in meaning to….

A. on the contrary
B. as a result
C. in brief
D. in general

Chọn phần gạch chân cần được sửa:

66. There is a severe famine in Somalia , and thousands of people are dying from hungry.

A. is
B. thousands
C. are dying
D. from hungry

67. When many of my friends take a shower in the morning, I usually take one before bed.

A. When
B. of
C. one
D. bed

68. In our country the birth of a girl is not welcomed with an enthusiasm equal to a boy.

A. the birth of a girl
B. with
C. an
D. equal to

69. The lady who had invited us heard me telling my wife the dinner terrible, so I was embarrassed.

A. heard
B. telling
C. the dinner terrible
D. embarrassed

70. The threat of being dismissed do not worry me any more because I have started my own business.

A. The
B. being dismissed
C. do not worry
D. my own business
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
nhhai123
Senior Member
Senior Member
nhhai123

578
Reputation : 1 Join date : 07/04/2010 Đến từ : Đồng Tháp
Job/hobbies : Học sinh
Humor : hok bik có chưa nữa hên xuj há =))

Ôn thi tiếng Anh Empty
Bài gửiTiêu đề: Re: Ôn thi tiếng Anh   Ôn thi tiếng Anh Empty30th April 2010, 11:25 pm

Chọn câu có nghĩa gần với câu cho sẵn:

71. The singer has given up performing live.

A. The singer is accustomed to performing live.
B. The singers live performance has been cancelled.
C. The singer used to perform live.
D. The singers performance has always been live.

72. The boy was not intelligent enough to have solved such complex problems alone.

A. The complex problems couldnt be solved because the boy was so stupid.
B. The boy was not intelligent but he managed to solve such complex problems.
C. The boy, though quite intelligent, couldnt solve the complex problems.
D. The boy together with someone else solved the complex problems.

73. Had the advertisement for our product been better, more people would have bought it.

A. Not many people bought our product because it was so bad.
B. Our product was of better quality so that more people would buy it.
C. Fewer people bought our product due to its bad quality.
D. Since our advertisement for our product was so bad, fewer people bought it.

74. Tom told his girlfriend, “Let me tell him if you cant”.

A. Tom volunteered to tell him if his girlfriend coundnt.
B. Tom advised his girlfriend to tell him if you couldnt.
C. Tom suggested that I should tell him if his girlfriend couldnt.
D. Tom asked his girlfriend to tell him if you couldnt.

75. Mary loves her mother more than her father.

A. Mary loves her mother more than her father does.
B. Her father loves her mother but Mary loves her more.
C. Her father doesnt love her mother as much as Mary.
D. Marys love for her mother is greater than for her father.

Chọn câu được viết tốt nhất với các từ cho sẵn:

76. Farming / what / provide / living / nearly 50% / our population

A. Farming is what provides a living for nearly 50 % of our population.
B. Farming is what is provided with a living for nearly 50 % of our population.
C. Farming is something what provides a living for nearly 50 % of our population.
D. Farming is what someone provides a living for nearly 50 % of our population.

77. Never / history / humanity / there / be / more people / live / world

A. Never in the history of humanity has there been more people to live in the world.
B. Never in the history of humanity there are more people living in the world.
C. Never in the history of humanity have there been more people living in the world.
D. Never in the history of humanity are there more people to live in the world.

78. She / sister / someone / I / used / play / when I / young

A. She is the sister of someone that Im used to playing when I was young.
B. She is the sister of someone I used to play with when I was young.
C. She is someones sister I used to play with when I was young.
D. She is someones sister Im used to playing when I was young.

79. She suggest / take / plane this evening / or / go / train tomorrow

A. She suggested taking the plane this evening or going by train tomorrow.
B. She suggested that we should take the plane this evening or going by train tomorrow.
C. She suggested taking the plane this evening or we should go by train tomorrow.
D. She suggested to take the plane this evening or to go by train tomorrow.

80. He / took / little notice / she / coming / kept / read

A. He took a little notice that she was coming in and kept reading.
B. He took little notice that she was coming in so he kept on reading.
C. He took so little notice that she was coming in and kept on reading.
D. He took as little notice as she was coming in so he kept reading.
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
nhhai123
Senior Member
Senior Member
nhhai123

578
Reputation : 1 Join date : 07/04/2010 Đến từ : Đồng Tháp
Job/hobbies : Học sinh
Humor : hok bik có chưa nữa hên xuj há =))

Ôn thi tiếng Anh Empty
Bài gửiTiêu đề: Re: Ôn thi tiếng Anh   Ôn thi tiếng Anh Empty30th April 2010, 11:26 pm

Đáp án
1.
A
41.
B

2.
D
42.
A

3.
C
43.
B

4.
C
44.
C

5.
A
45.
D

6.
D
46.
B

7.
C
47.
A

8.
A
48.
B

9.
C
49.
D

10.
D
50.
C

11.
A
51.
C

12.
B
52.
B

13.
B
53.
D

14.
B
54.
A

15.
C
55.
B

16.
B
56.
B

17.
D
57.
A

18.
D
58.
C

19.
B
59.
B

20.
D
60.
A

21.
A
61.
C

22.
A
62.
B

23.
C
63.
B

24.
B
64.
A

25.
B
65.
A

26.
D
66.
D

27.
A
67.
A

28.
B
68.
D

29.
C
69.
C

30.
B
70.
C

31.
A
71.
C

32.
A
72.
D

33.
B
73.
D

34.
A
74.
A

35.
C
75.
D

36.
B
76.
A

37.
D
77.
C

38.
C
78.
B

39.
A
79.
A

40.
B
80.
B
Về Đầu Trang Go down
Xem lý lịch thành viên
Sponsored content




Ôn thi tiếng Anh Empty
Bài gửiTiêu đề: Re: Ôn thi tiếng Anh   Ôn thi tiếng Anh Empty

Về Đầu Trang Go down
 
Ôn thi tiếng Anh
Về Đầu Trang 
Trang 1 trong tổng số 1 trang

Permissions in this forum:Bạn không có quyền trả lời bài viết
Chào mừng bạn đến với Cao lãnh 1 :: Teen Trí Thức :: English-
Chuyển đến